×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Dreamhack återvänder — LAN i november

3
Det har inte varit ett klassiskt LAN i Sverige sedan 2019. Men i november är det dags igen när Dreamhack Winter återvänder.
Pandemin har varit tuff för många företag. Ett svenskt sådant är Dreamhack som inte kunnat hålla sina klassiska LAN. Det senaste evenemanget i Sverige var Dreamhack Winter 2019. Sedan dess har det varit tomt på LAN-fronten.

Men nu med att restriktionerna i Sverige öppnas upp mer och mer så blir LAN möjligt igen. Vi kommer nu få uppleva detta i november i år. Närmare bestämt 25-28 november när Dreamhack Winter återigen arrangeras i Elmiahallen i Jönköping.

Det är just nu rätt så tomt på information men en sak är klar, biljetterna släpps nu på onsdag 16:00. De går att hitta här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..