×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Typ as nice med tredje raka vinsten: "Vi har inte ens haft en pracdag"

1
Söndagen bjöd på två matcher i Elitserien. Där fick vi se laget Typ as nice klättra rejält i tabellen efter två raka vinster.
Efter sin första förlust mot X-Gamer har nu Typ as nice vunnit tre raka matcher i Elitserien. Två av dessa var under söndagen där de vann mot både Prima eSport och Adive med 16-13. Dennis "dZ" Zetterlund menar att antal speltimmar har gjort laget bättre.

— Egentligen har vi inte gjort något annorlunda mer än att fått mer speltid tillsammans, ju mer vi spelar desto mer bekväm blir vi med varandra vilket också syns ingame. Det som är så vackert med laget är att vi har alla respekten för varandra att kunna ta åsikter och diskutera dom utan att det ska bli nån stor grej av det, vi alla vill vinna och de kombinerat med dynamiken vi har lyckats hitta i laget känns fantastisk.

Typ as nice är ett lag som från utsidan absolut ser ut som en mix. Detta förstår dZ då de inte ens har praccat.

— Jag skulle inte säga att spelet påverkas alls av vad det ser ut som från utsidan, vi har precis börjat lira med varandra och inte ens haft en riktigt pracdag än tillsammans. Detta pga faktorer i privatlivet i laget samt att vi tappat spelare när vi trodde att en femma va satt, men nu kommer vi kunna gå tillbaka till ett vanligt prac schema och få in lite tid tillsammans ytligare vilket jag tror kommer hjälpa oss ännu mer!

Denna säsongen av Elitserien är fortfarande i startskedet men med dessa vinster ligger nu Typ as nice på en fjärdeplats. dZ skriver till Fragbite att han tror på laget och är taggad på att se utvecklingen.

— Jag tror starkt på mitt lag, mina boys har extremt hög arbetsvilja och vi har alltid roligt när vi snackar och lirar, det vi behöver nu är tid tillsammans och i framtiden kunna lägga in en coach. Det ska bli sjukt roligt att se vilken utveckling vi kan ha från början av säsongen till slutet!Artikelbild: Stephanie Lindgren/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..