×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Granit tar sin andra Elitserien-vinst: "Hur viktigt som helst"

2
Granits lagkapten Ahmed "abdi" Abdi var nöjd efter gårdagens seger mot Influncr.
Granit knep sin andra seger i Elitserien igår efter att ha besegrat Influncr med 16-7 på Vertigo. Segern var efterlängtad, då laget inför gårdagen förlorat två matcher i rad.

— Det är hur viktigt som helst. Är det så att man faller av hästen är det bara att hoppa på och köra igen, säger lagkaptenen Ahmed "abdi" Abdi efter matchen.

Granit har nu i början av säsongen redan hunnit göra en ändring i sin femma. Gustav "johnsson" Johnsson har ersatts av Elias "Twinkey" Kjellander.

— Twinkey kommer in och bidrar med sin erfarenhet, det kan behövas i en sådan här grupp. Det är jätteskönt att ha honom i laget, berättar Abdi som tror att bytet på sikt kan göra Granit starkare.

— CS handlar om tålamod, har man tålamod så kommer man att komma långt. Jag tror att vi kommer bli riktigt bra om vi fortsätter spela som vi gör nu, säger han.

Utöver Granits match mot Influncr spelades ytterligare en match i Elitserien igår. Den matchen vann Lemondogs med 16-4 mot AURA på Mirage.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..