×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Förlust för Fnatic Rising i första matchen — förlorade övertidsrysare

1
Fnatic Risings nya femma räckte inte hela vägen mot förhandsfavoriterna mouz NXT.
Det blev förlust för Fnatic Rising i den nya femmans första match i Weplay Academy League. Laget räckte inte till mot storfavoriterna mouz NXT på Vertigo.

Det var dock en hedersam förlust för svensklaget och det såg länge ut som att Fnatics akademilag skulle vara vinnaren i matchen. Laget ledde kartan med 15-13, men kunde inte konvertera matchpoängerna till ett avgörande. På övertiden var sedan mouz NXT snäppet vassare.

För Young Ninjas var gårdagen desto roligare. Den svenska femman, vars snittålder är lägst av alla i akademiligan, vann sin öppningsmatch mot VP.Prodigy med 16-14 på Overpass.

I kväll väntar nya matcher för de båda akademilagen. Fnatic Rising ställs mot VP.Prodigy klockan 19:00 och Young Ninjas möter Natus Vincere Junior klockan 21:00.

Vad tycker du om Fnatic Risings lineup?

272 personer har röstat
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..