×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Finaldags i IEM Cologne — kan någon stoppa s1mple?

1
G2 Esports möter Natus Vincere i finalen av IEM Cologne.
Klockan 16:00 i dag är det dags för IEM Cologne att avgöras. G2 Esports ställs mot Natus Vincere i en final som Navi på förhand är stora favoriter i.

Den största anledningen till Navis favoritskap stavas Oleksandr "s1mple" Kostyliev. 23-åringen har stått för en makalös prestation under turneringen och är statistiskt sett överlägsen alla andra spelare.

På elva spelade kartor har superstjärnan en HLTV-rating på 1.56 och en ADR på 96.4. Fortsätter s1mple på samma bana i finalen vore det hans bästa prestation i en turnering någonsin.

För G2:s del är det de två bosniska spelarna Nikola "NiKo" Kovač och Nemanja "huNter" Kovač som varit de starkaste spelarna. För att G2 ska kunna stänga ned s1mple krävs att bägge har en bra dag på jobbet.

Matchen är schemalagd att starta tidigast klockan 16:00 i dag och sänds på ESL:s Twitch-kanal.


Artikelbild: Pressbild/Starladder
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..