×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Semifinaldags för olofmeister – måste stoppa s1mple

1
Kan Olof "olofmeister" Kajbjer rubba Navis storstjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev?
Efter gårdagens succévinst mot Gambit Esports är det nu dags för Faze Clan med svenske Olof "olofmeister" Kajbjer i spetsen att spela semifinal i IEM Cologne.

I semifinalen ställs Faze Clan mot Natus Vincere, ett lag som vunnit samtliga sina matcher hittills i turneringen.

Navis stora stjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev har varit den solklart bästa spelaren hittills under turneringen. Spelaren, som av många är ansedd att vara världens bästa, har på de nio spelade kartorna i turneringen en snittrating på 1.52 och 94,6.i ADR.

Det lag som vinner matchen möter i morgon vinnaren mellan Astralis och G2 Esports. Matchen mellan Faze Clan och Natus Vincere är schemalagd att börja klockan 19:15.


2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..