×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Skrällvinst för svenska talangerna i EDC5-kvalet: "Känslorna bara kom som en chock"

1
Mixlaget Boys Without Pyjamas bestående av unga svenska löften vann sensationellt mot ryska IN.GAME.
Mixlaget Boys Without Pyjamas, bestående av unga svenska löften som gått långt i Ninjas in Pyjamas talangtävling Path of a Ninja, stod för en ordentlig skräll när laget häromdagen överraskande vann sin kvalmatch till EDC5 mot ryska IN.GAME med 2-0. Ryssarna är i skrivande stund rankade 85:a på HLTV:s världsranking medan flera av Boys Without Pyjamas-spelarna aldrig tidigare spelat på så hög nivå.

15-årige Herman "1Knas" Hattevig blev utnämnd till matchens lirare av turneringsarrangören och var strålande glad över lagets prestation.

– Jag vet inte var jag ska börja... Känslorna bara kom som en chock efter matchen! Jag var både glad och överlycklig att det gick så bra för oss och att vi kunde prestera så bra mot en sådant bra lag, säger 1Knas.

– Att bli MVP var riktigt kul och det bevisar för mig att jag kanske har det som krävs! Men jag kunde absolut inte göra det utan mina grymma lagkamrater och Fredrik "JAEGARN" Andersson!

Femman, som bara spelat två matcher ihop tillsammans inför kvalet, blev en mix på grund av just JAEGARN som höll i Ninjas In Pyjamas talangtävling Patch of a Ninja där samtliga spelare deltog.

– JAEGARN ville gärna se mer av oss och därför kunde vi få platsen i det här kvalet, berättar 1Knas.

Nästa match i kvalet spelas redan i dag klockan 13:00. Då ställs Boys Without Pyjamas mot rumänska Infinite, ett lag som 1Knas inte spelat mot förut.

– Jag har faktiskt ingen aning om vilka det är men jag har hört att alla i det laget pangar på!

Övriga svenska lag i EDC5-kvalet förlorade sina öppningsmatcher och är därmed utslagna ur turneringen.

Boys Without Pyjamas består av:
Sverige Herman "1Knas" Hattevig
Sverige Ebbe "pa1n" Cedermarker
Sverige Kenny 'k'3NNY' Vu
Sverige Lowe 'ST3BZ' Hellkvist
USA August 'Straxy' Canavan
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..