×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Flera svenskar klara för det stängda kvalet till EDC:s femte säsong

1
Simon "twist" Eliassons nya femma Mans Not Hot är ett av de svenska lagen som i morgon gör upp om platser i EDC:s femte säsong.
Under dagen annonserade European Development Championship vilka lag som blivit inbjudna till det stängda kvalet till EDC:s femte säsong. Totalt kommer inte mindre än fem av de 16 deltagande lagen ha någon form av svenskkoppling.

Ett av de mest intressanta inbjudna svenska lagen är den nya satsningen Mans Not Hot. Laget utgörs av svensktrion Robin "robiin" Sjögren, Simon "twist" Eliasson och Denis "grux-" Gutaj och den litauiska duon Rokas "EspiranTo" Milasauskas och Armands "maty" Kneita.

Förutom Mans Not Hot har också mixlaget Boys Without Pyjamas fått en inbjudan till turneringen. Mixlaget består av fem unga svenska löften, varav vissa spelar för organisationer och andra är free agents.

Sedan tidigare är svensklagen AURA och dogs klara för det stängda kvalet, då lagen vunnit var sitt öppet kval. Även svenskarna Emil "Slinger" Ternander och Jimmy "Ariant0" Husseini kommer att delta i kvalet då de spelar för det maltesiska laget Project Eversio.

De första matcherna i kvalet spelas redan i morgon med start klockan 10:00.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..