×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Två svenska lag vidare till slutna kvalet i EDC 5

1
Entropiq vann nyligen den fjärde säsongen av European Development Championship. De öppna kvalen till säsong fem har redan spelats och det var två svenska lag som tog sig vidare till det slutna kvalet.
Efter två dagar och totalt 20 kartor är AURA klara för det slutna kvalet till den femte säsongen av European Development Championship. Totalt kom 85 lag till spel i det första kvalet. Bland deltagande lag fanns svenska trion Robin "robiin" Sjögren, Simon "twist" Eliasson och Denis "grux-" Gutaj satsning, X-Gamer och Fuzion.

I det andra kvalet var det återigen ett svenskt lag som var det starkaste laget. Det var till sist mixen dogs med spelarna Adam "Adambagci" Ångström, Adam "flaw" Gustafsson, Tim "susp" Ångström Bagci och Lucas "L00m1" Haukland som stod som segrare. De vann kvalet efter en 2-0 vinst mot Rasmus "SandeN" Sandens lag BELIEVE i finalen.

Arrangören Eden Esports har ännu inte offentliggjort datum för det slutna kvalet som avgörs i ett singel eliminerings-bracket med bo3-format. Två platser till European Development Championship säsong fem står på spel. Från Malta Nation League kvalade Emil "Slinger" Ternander och Jimmy "Ariant0" Husseini in med laget Project Eversio.


Artikelbild: Alfons Grönqvist

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..