×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Storlöftet debuterade i Ninjas In Pyjamas — hyllas av dev1ce

1
Kalle "Ro1f" Johansson imponerade i sin första match i Ninjas In Pyjamas mainlag.
Ninjas in Pyjamas vann sin inledande match i välgörenhetsturneringen Gamers Without Borders. Svenskarna vände underläge 0-1 till vinst 2-1 efter två vinster på Ancient och Overpass.

Extra kul för de svenska fansen var att Young Ninjas-spelaren Kalle "Ro1f" Johansson gjorde debut i NiP:s mainlag. 16-åringen spelade både Ancient och Mirage och imponerade stort med sina 25 kills på Ancient.

Efter matchen fick Ro1f beröm av storstjärnan Nicolai "dev1ce" Reedtz.

— Att spela med Ro1f var en kul erfarenhet. Young Ninjas är förmodligen världens bästa akademi och jag är riktigt imponerad av Ro1f.

— Han gjorde det riktigt bra. Han offrade sig själv och hade många viktiga rundor på Ancient. Han hade 25 kills där och man är så klart alltid glad över att se det, säger dev1ce.

Redan klockan 20:00 i kväll spelar Ninjas In Pyjamas nästa match i välgörenhetsturneringen. Då ställs svenskarna mot vinnaren i matchen mellan ENCE Esports och Mousesports som spelas just nu.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..