×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP fortsätter klättra i rankingen — strax utanför topp 5

1
Ninjas in Pyjamas har klättar upp till sjätteplats i världsrankingen. Dessutom har Fnatic också kommit tillbaka in i topp 30. Så här ser Sverigerankingen ut just nu.
Ninjas in Pyjamas placerade sig på en fjärdeplats i Blast Premier Spring Finals. Detta gör att de fortsätter att klättra i HLTV:s världsranking. Svensklaget har i den senaste uppdateringen klättrat hela fem platser och ligger därmed på plats nummer sex. Topp 5 är fortfarande oförändrad, förutom att Heroic och G2 Esports bytt plats. Först ligger fortfarande Gambit Esports.

Fnatic har nu kommit tillbaka in i topp 30, men just på plats nummer 30. Istället har nu Dignitas trillat ur listan. Själva sverigerankingen är rätt så oförändrad men många av lagen har tappat platser. Young Ninjas ligger fortfarande på en femteplats i Sverige men har trillat ner till plats nummer 56 i världen.

Sverigerankingen

1. Ninjas in Pyjamas (6)
2. Fnatic (30)
3. Dignitas (34)
4. Gamerlegion (46)
5. Young Ninjas (56)
6. Apeks (61)
7. Nigma Galaxy (62)
8. Lilmix (147)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..