×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Galaxy Racer förlorar öppningsmatchen efter övertidsdrama

1
Det började rejält bra för Galaxy Racer i sin första match av Spring Sweet Spring 3. Men efter två övertidskartor så föll svensklaget mot brassarna i Sharks Esports.
Nigma Galaxy ställdes i sin öppningsmatch av Spring Sweet Spring 3 mot det brasilianska laget Sharks Esports. Det började otroligt bra för svenskarna som lätt kunde vinna sitt egna kartval, Mirage, med hela 16-4. Det blev dock inte lika lätt i resten av matchen.

Shark valde Vertigo och det blev riktigt jämnt. De tog ett starkt grepp om matchen genom att komma upp i en ledning på 7-1. Men Galaxy Racer vände på steken och gick vinnande ur halvan med 8-7. De hade också en stark T-sida och behövde endast vinna en runda för att säkra vinsten. Men brassarna tog kartan till övertid som de även vann, 19-17 och 1-1 i kartor.

Allt skulle nu avgöras på Inferno och återigen var Sharks starkast inledningsvis. Precis som på Vertigo kunde dock svenskarna kämpa tillbaka och få med sig sex rundor till sidbytet. De var också först att komma upp till 14 rundor men det var då som Sharks tog tre raka rundor för att få matchen till 15-14. Det var nu Galaxy Racer som tvingade kartan till övertid. De tog två övertidsomgångar men brassarna var för starka och vann kartan, och därmed matchen, med 22-19.


Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..