×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Förlust för Young Ninjas i första SSS-matchen — torskade två jämna kartor

1
Erik "ztr" Gustafssons Young Ninjas räckte inte hela vägen mot Anonymo Esports.
Det blev en jämn första match för Young Ninjas i Spring Sweet Spring-gruppspelet. Laget hade två jämna kartor mot polska Anonymo Esports, men förlorade bägge.

Anton "Sapec" Palmgren stod för en fin insats på Nuke, men räckte inte till mot Kamil "KEi" Pietkun och Janusz "Snax" Pogorzelski när Ninjas in Pyjamas akademilag förlorade den inledande kartan med 13-16.

På Young Ninjas kartval Inferno hade svenskarna chansen att ta hem kartan, men Anonymo kvitterade och tvingade istället fram en övertid. På övertiden var Anonymo sedan vassast och slutresultatet skrevs till 19-17.

I morgon väntar ny match för Young Ninjas. För att laget ska ta sig till slutspel krävs att laget vinner minst tre av de fyra återstående gruppspelsmatcherna.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..