×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

I dag börjar svensklagens skrälljakt i Spring Sweet Spring 3

1
Både Young Ninjas och Galaxy Racer är nederlagstippade på förhand när Spring Sweet Spring-gruppspelet börjar i dag.
Den tredje upplagan av Spring Sweet Spring kickar igång under dagen. För oss svenskar handlar turneringen främst om att hålla ögonen på NIP:s akademilag Young Ninjas och Fragleague-mästarna Galaxy Racer.

Det har nu gått snart tre veckor sedan ledningen i Ninjas in Pyjamas beslutade sig för att göra förändringar i såväl huvudlaget som akademilaget. Sedan Kalle "Ro1f" Johansson och Erik "ztr" Gustafsson anslöt till akademilaget har resultaten varit blandade.

Laget har radat upp vinster mot lag som Sangal Esports och Tricked Esport men haft svårt att hävda sig mot högre rankade lag som Forze och Fiend.

För Galaxy Racers del har resultatraden varit fin den senaste tiden. Laget lyckades i helgen vinna Fragleagues sjätte säsong och stod för fina prestationer i SSS-kvalet.

Bägge lagen spelar sin första match i dag klockan 12:00. Young Ninjas ställs mot Anonymo Esports och Galaxy Racer möter Sharks Esports.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..