×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

SPUNJs förslag: Så ska kartan visas för publiken på LAN

1
Chad "SPUNJ" Burchill har tagit fram ett minst sagt intressant förslag på hur turneringsarrangörer ska kunna visa kartan för live-publik.
Kommentatorn och analytikern Chad "SPUNJ" Burchill lade i veckan ut på Twitter ett förslag över hur arenan ska se ut på stora LAN-turneringar.


Tanken med konceptet är att spelarna ska sitta mot varandra under matcherna, samtidigt som kartan ska vara lättare att se för åskådarna.

Det är dock många aspekter man måste ta hänsyn till. Det ska bland annat inte vara möjligt för spelarna att själva kunna se något annat än sina egna skärmar, samtidigt som åskådarna och filmkameran ska kunna se proffsen vid sina datorer med mera.

Ska det bli kul med LAN igen?

271 personer har röstat
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..