×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

TOPPLISTAN: De är bästa svenskarna på Ancient

2
Apeks-spelaren Joakim "Relaxa" Gustafsson är just nu Sveriges bästa Ancient-spelare.
Det har nu gått en dryg månad sedan Ancient bytte ut Train i den aktiva map-poolen och de svenska CS-proffsen har fått göra sig bekanta med den nya djungelkartan. Här är topplistan på nuvarande bästa svenskar på Ancient.

1. Joakim "Relaxa" Gustafsson
Den svensk som har gjort bäst ifrån sig på Ancient är Apeks-spelaren Relaxa. Han har tillsammans med sitt lag vunnit två av fyra spelade matcher på kartan och i dem har han sammanlagt fått ihop en K/D på 1.33 och en imponerande ADR på 88.2.

2. Fredrik "REZ" Sterner
Nästa spelare på listan är REZ från Ninjas in Pyjamas . Han har på sina två spelade matcher lyckats få ihop en stabil K/D på 1.09 och en hygglig ADR på 75.9 på kartan. Även om det endast är två matcher så har han redan lyckats få ihop två quad-kills på kartan och blir därmed den näst bäste svensken på Ancient.

3. Olof "olofmeister" Kajbjer
CS-legendaren olofmeister tar hem tredjeplatsen på Ancient. På sina två matcher på kartan har den återvändande Faze Clan-stjärnan lyckats få ihop en K/D på 1.33 och en ADR på 74.7. Hans impact ligger dock på en ganska låg nivå och endast en av hans totala 40 kills på kartan har varit entry frags.

4. Jack "Jackinho" Ström Mattsson
Fjärdeplatsen går till Fnatics AWPer Jackinho som har pangat sig fram i djungeln till en K/D på 1.26 och ADR på 75.0.

5. Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson
Relaxas tvillingbror FREDDyFROG, som också spelar i Apeks, har även han fått ihop bra stats på Ancient. Som femte bäste svensk på kartan har han på tre matcher fått ihop en K/D på 1.17 och en ADR på 74.5. Han har anmärkningsvärt också lyckats vinna tre clutch-situationer. Dock är en HS-rating på 29% lite tvivelaktig som rifler.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..