×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Måstematch för NiP ikväll — möter G2 Esport

1
I kväll fortsätter Ninjas In Pyjamas resan i Blast Premiers lower bracket.
I kväll klockan 18:30 är det dags för Ninjas in Pyjamas att försöka besegra G2 Esports. Vinst krävs för att svenskarna ska kunna ta sig vidare till lower bracket-finalen.

Det blir först och främst en tuff och spännande match ikväll. I början av Blast Premier förlorade NiP nämligen med 2-0 mot Complexity Gaming och åkte direkt ned till lower bracket. I lower bracket har laget radat upp två storartade vinster mot Evil Geniuses och BIG.

Complexity åkte samtidigt ut från turneringen helt och hållet i går när de förlorade mot G2 som nu i kväll ska möta NiP.

Om NiP vinner kvällens match möter de antingen Natus Vincere eller Gambit Esports i lower bracket-finalen. Om de sedan lyckas vinna den matchen hamnar de slutligen i finalen av Blast Premier-turneringen.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..