×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Här är SVT:s lag i Counter-Strike — spelar mot Lilmix imorgon

2
Nu kommer vi att få ett första smakprov på SVT:s nya esportsatsning. Detta med att laget imorgon kommer att ställas mot Lilmix i sin sista match.
Esportsatsningen av SVT har sin sista match imorgon. Laget som består av fem unga talanger kommer att ställas mot Lilmix. Hela matchen går dessutom sändas på Twitch.tv/tutsi. Nu får vi första smaken på det som kommer att bli en TV-serie av SVT.

Laget coachas av Faruk "pita" pita men det är inte det enda namnet i laget som man kanske känner igen lite. Med i laget finns Herman "1Knas" Hattevig som setts spela med Lilmix Talents. Resterande spelare i laget så vi får imorgon se om pita kunnat skapa något med dessa spelare.

SverigePetrus “ReD_OwL” Tuomikoski
SverigeHerman “1Knas” Hattevig
SverigeMelinda “Melz” Blomqvist
SverigeLukas “K0TN” Jonsborg
SverigeMarkus “b0ppan” Matinmikko

Faruk "pita" pita (coach)
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..