×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Strunta i EM — måstematch för Ninjas in Pyjamas spelas samtidigt

1
Idag spelar Sverige sin andra match i EM. Men ännu viktigare är att Ninjas in Pyjamas fortsätter sin resa i Blast Premier Spring Finals. Det är vinna eller försvinna för svenskarna som möter BIG i lower bracket.
Visst, det är en fotbollsommar och Sverige spelar idag klockan 15:00. Men om det är något som är ännu roligare är att även Ninjas in Pyjamas spelar idag. Svensklaget startar sin match mot BIG klockan 15:30 så lite EM kan man väl kolla.

Matchen är i lower bracket av Blast Premier Spring Finals. Detta innebär att det förlorande laget får lämna turneringen. Vinnarna å andra sidan går vidare till lower bracket final där de ställs mot antingen G2 Esports eller laget som skickade ner NiP till lower bracket, Complexity Gaming. Matchen sänds på Twitch.tv/Blastpremier. Så om du inte redan har två skärmar så ta löpet så du kan se båda Sveriges matcher samtidigt.


2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..