×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Kvalsuccé för Galaxy Racer — säkrar plats i Spring Sweet Spring

1
Niclas "PlesseN" Plessens mannar är klara för nästa veckas SSS-gruppspel.
Svenskarna i Galaxy Racer är klara för gruppspelet av Spring Sweet Spring #3. Detta efter att ha besegrat 1win med 2-1 under gårdagen.

Förutom 1win besegrade svenskarna tidigare i veckan Budapest Five och Apeks med 2-0 i kartor. Lagets enda förlust i den andra kvalomgången kom i tisdags mot kvalomgångens giganter Fiend.

Under kvalet har 23-årige Niclas "PlesseN" Plessen genomgående varit lagets bästa spelare. I gårdagens seger mot 1win fick PlesseN dock bra hjälp från storlöftet Joel "joel" Holmlund.

Huvudturneringens gruppspel startar på måndag nästa vecka.

Förutom Galaxy Racer finns det för svensk del fortfarande en chans för Apeks att ta en av platserna. För det krävs seger i dags avgörande kvalmatch mot Iberian Family. Apeks match spelas klockan 12:00 i dag.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..