×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

REZ och hampus i storform — NiP skickar hem EG

1
Ninjas in Pyjamas är fortfarande kvar i Blast Premier Spring Finals. Detta efter att de vunnit mot Evil Geniuses i lower bracket. Nästa match spelas på fredag där de ställs mot antingen BIG eller Natus Vincere.
Inledningen av matchen mellan Ninjas in Pyjamas och Evil Geniuses blev en jämn sådan. Evil Geniuses såg starkast ut inledningsvis men tillslut tog svenskarna kommando över Overpass. Mycket tack vare Fredrik "REZ" Sterner som bjöd på många starka rundor. Detta var dessutom EG:s kartval som NiP vann med 16-11.

NiP valde att spela Dust2 och denna gången var det de som startade bäst med att vinna de fyra inledande rundorna. EG kom dock ikapp och fick med sig fyra rundor till sidbytet. De kom också igång bättre på sin T-sida och tog ledning i matchen vid 12-11. Det var nu som Hampus "hampus" Poser vaknade till och kunde i många rundor få viktiga frags. Kartan slutade 16-12 i svenskarnas favör.




Artikelbild: Pressbild/Ninjas in Pyjamas

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..