×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Brollan taggad på Ancient: "Väldigt roligt att få en ny karta"

1
Ludvig “Brollan” Brolin intervjuades under IEM Summer angående bland annat den nya kartan Ancient. Det unga CS-proffset avslöjar att han är positiv till ändringen.
Förra månaden beslöt Valve att ta bort Train från den aktiva kart-poolen och lägga till den helt nya kartan Ancient istället.

I en intervju med Anders Blume inför IEM Summer pratade Fnatics stjärnspelare Ludvig "Brollan" Brolin bland annat om hur Astralis förlorat en avgörande match på kartan mot Jonatan "Devilwalk" Lundbergs lag FunPlus Phoenix.

— Jag tror att Ancient kommer att vara en populär karta bland underdog-lag, säger Brollan i intervjun.

Brollan själv är positivt inställd till Valves ändringar.

— Jag tycker det är väldigt roligt att få en ny karta. Det var samma med Vertigo när den kom ut, jag kollade alla demos som kom ut och jag gör detsamma med Ancient nu, säger han.

— Jag känner att det är kul att lära sig en ny karta, nya tricks, nya smokes och nytt allting. Jag är glad över Valves beslut.

Var det rätt karta som byttes ut?

970 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..