×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Studentglädje i svensk CS — kan göra nästan två CS-lag av spelarna

3
Sommaren har kommit till Sverige och detta innebär en specifik grej för ett gäng, studenten. Bland alla studenter hittar vi dessutom ett stort gäng svenska CS-talanger.
Att spela på en mellanhög nivå i Counter-Strike kommer med sina svårigheter. Ekonomin i lagen under den absoluta toppen är inte alltid den bästa så de flesta måste kombinera med något annat typ av arbete. För de yngre spelarna ligger ofta skolan i fokus men för ett par av Sveriges unga talanger är detta nu över.

Detta med att de i år tar studenten. Bland dessa spelare hittar vi hela tre personer från Ninjas in Pyjamas och deras akademisatsning Young Ninjas. Dessa är Love "phzy" Smidebrant, Anton "Sapec" Palmgren och Linus "LNZ" Holtäng.

Utanför Ninjas in Pyjamas hittar vi dessutom ytterligare ett gäng spelare bland annat Oliver "Debo" Hallel, Andreas "Malm" Bodenmalm och Victor "Larva" Bruhn som vann skolkampen tillsammans med LNZ och Phzy. Även Casper "SHiNE" Wennerberg och Albin "abbelol" Jupiter tog studenten i år. Med alla dessa spelare skulle man kunna bygga ett rejält spännande lag för framtiden. Det finns säkert ett par spelare vi missade så man skulle nog till och med kunna bygga två lag.

Vi på Fragbite hälsar ett stort grattis till alla våra svenska talanger som nu tagit studenten!
2021-05-19 16:50
Sedan CS:GO släpptes för snart tio år sedan har det bjudits på en hel del fantastiska comebacks. I den här artikeln vill vi berätta om tre av de mest minnesvärda comebacksen i spelets historia.
2021-06-07 17:40
En av de bästa spelarna som någonsin rört Counter-Strike är Tommy "Potti" Ingemarsson. Han är grundaren till Ninjas in Pyjamas, Area Acadamy och Svenska Elitserien. Vi pratar om allt detta och mycket mer i vår exklusiva intervju med Potti.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..