×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

quix om Lilmix: "Vi är i den lägsta formen någonsin"

1
Det regionala kvalet till Spring Sweet Spring bjuder på ett högintressant svenskt derby mellan två stukade lag.
Det är två stukade svensklag som drabbar samman i dagens derby. Apeks, som nyligen bytte ut Rasmus "kreaz" Johansson mot Asger "AcilioN" Larsen, har förlorat fem av sex matcher i ESEA Premier och misslyckades innan dess att ta sig vidare i kvalet till Elisa Invitational Summer.

Även Lilmix är inne i en svacka. Laget har vunnit hälften av sina spelade matcher i ESEA Advanced och åkte nyligen ut i semifinalen av Fragleague.

Enligt Max "quix" Lindqvist kan laget vara i värsta svacka hittills.

— Känslan är faktiskt lite upp och ner, säger quix till Fragbite inför matchen.

— Vi är i den lägsta formen vi någonsin varit under Lilmix-flaggan men vi försöker göra allt för att ta oss ur den. Vi litar på varandra till 1000%. Om det tar en vecka eller åtta veckor så får det göra det, vi kommer komma tillbaka.

Att laget är i en svacka formmässigt påverkar förstås lagets möjligheter att vinna dagens derby.

— Vi är underdogs med hästlängder just nu. Med det sagt så tycker jag att vår högstanivå kan rubba deras, men vår lägstanivå, som vi har just nu, är nog sämre än deras. Så det blir en tuff match, säger quix.

Matchen mellan Lilmix och Apeks spelas klockan 14:00 i dag och sänds på TEBtv:s Twitch-kanal.
2021-06-04 17:47
En väsentlig del i Counter-Strike är ekonomin i spelet. Men hur ska man egentligen tänka om allt det här? När ska man spara? Kan man använda det man kan i CS i verkliga livet? Vi tog ett snack med den majorvinnande coachen, Viktor "vuggo" Jendeby, för att reda ut detta.
2021-05-19 16:50
Sedan CS:GO släpptes för snart tio år sedan har det bjudits på en hel del fantastiska comebacks. I den här artikeln vill vi berätta om tre av de mest minnesvärda comebacksen i spelets historia.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..