×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskderby idag — Lilmix testar ny spelare

1
Det vankas svenskderby idag. I matchen spelar två lag som båda har en ny spelare i femman. Men vilket lag är det bästa? Detta avgörs 15:00.
Idag spelas öppningsmatchen för grupp H i Spring Sweet Spring 3 Regionals. Det blir dock inte vilken gruppspelsmatch som helst utan ett svenskderby. I matchen kommer vi att få se ett Apeks som nyligen valde att byta ut Rasmus "kreaz" Johansson för att istället plocka upp den danska ledaren Asger "AcilioN" Larsen.

De ställs mot laget som stått utan en femte spelare sedan april, Lilmix. Laget har sedan dess spelat med inhoppare, primärt Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. De har nu under sina senaste två matcher setts spela med David "freddyyyw" Tönnäng. De ställer även upp med honom idag. Matchen går av stapeln 15:00 och går att se på Twitch.tv/TEBtv3.


Artikelbild: ESL/Dreamhack. Bilden är ett montage

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..