×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenskderby idag — Lilmix testar ny spelare

1
Det vankas svenskderby idag. I matchen spelar två lag som båda har en ny spelare i femman. Men vilket lag är det bästa? Detta avgörs 15:00.
Idag spelas öppningsmatchen för grupp H i Spring Sweet Spring 3 Regionals. Det blir dock inte vilken gruppspelsmatch som helst utan ett svenskderby. I matchen kommer vi att få se ett Apeks som nyligen valde att byta ut Rasmus "kreaz" Johansson för att istället plocka upp den danska ledaren Asger "AcilioN" Larsen.

De ställs mot laget som stått utan en femte spelare sedan april, Lilmix. Laget har sedan dess spelat med inhoppare, primärt Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. De har nu under sina senaste två matcher setts spela med David "freddyyyw" Tönnäng. De ställer även upp med honom idag. Matchen går av stapeln 15:00 och går att se på Twitch.tv/TEBtv3.


Artikelbild: ESL/Dreamhack. Bilden är ett montage
2021-05-19 16:50
Sedan CS:GO släpptes för snart tio år sedan har det bjudits på en hel del fantastiska comebacks. I den här artikeln vill vi berätta om tre av de mest minnesvärda comebacksen i spelets historia.
2021-06-04 17:47
En väsentlig del i Counter-Strike är ekonomin i spelet. Men hur ska man egentligen tänka om allt det här? När ska man spara? Kan man använda det man kan i CS i verkliga livet? Vi tog ett snack med den majorvinnande coachen, Viktor "vuggo" Jendeby, för att reda ut detta.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..