×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

robiin om Mans Not Hot: "Större potential än Endpoint"

1
Mans Not Hot är det senaste lagbygget som kretsar kring svenska spelare. Lagets IGL Robin "robiin" Sjögren tror att laget har vad som krävs för att gå riktigt långt.
Förra veckan briserade nyheten om svensktrion Robin "robiin" Sjögren, Simon "twist" Eliasson och Denis "grux-" Gutajs nya femma Mans Not Hot. Under ledning av den irländska coachen Neil "NeiL_M" Murphy ska svensktrion tillsammans med Rokas "EspiranTo" Milasauskas och Armands "maty" Kneita försöka etablera sig på världsscenen.

Lagets IGL robiin kommer senast från en framgångsrik vända i Team Endpoint där laget peakade på plats 25 i HLTV:s världsranking. Den nya femman har enligt robiin potential att gå ännu längre.

— Jag tror definitivt att vi har mer potential än vad vi hade i Endpoint. Vi har mer firepower och det är en bra egenskap att ha. Potentialen är högre och spelare för spelare tycker jag nog att vi är bättre, säger robiin.

— En av anledningarna som gjorde att vi gick långt i Endpoint tror jag också var att vi spelade tillsammans väldigt länge. Om man skulle ge den här lineupen lika mycket tid så tror jag att vi definitivt kommer vara mycket bättre.

Enligt robiin är det NeiL_M som varit den dragande kraften bakom den nya femman.

— Ända sedan jag började spela har jag haft kontakt med Neil. Han vet vad jag går för och kontaktade mig när han och EspiranTo skulle dra ihop en annan lina. Sedan när den linan inte blev av tänkte vi att vi kör på ändå och testar mig som IGL och tar in lite andra spelare. EspiranTo fick in maty och jag fick in twist. Sedan var det grux som fick den sista platsen.

— Neil har kämpat hårt för att få ihop rätt roller och så där. Det har varit viktigt att folk ska vara bekväma och att man får spela de roller man vill. Han lade ned mycket tid och research där han pratade med många spelare för att det skulle bli rätt.

Laget, som spelar under EspiranTo och NeiL_M:s gamla lagnamn Mans Not Hot, har ännu inte signat för någon organisation. Enligt robiin kan det vara en fördel att inte vara bundna till någon organisation i det inledande skedet.

— Jag tycker nästan att det är bättre att starta utan organisation. Många lag byggs ihop under en organisation och sedan blir det inte så bra eftersom folk tvingas ihop eller bara är där för pengar.

— Vi gör detta för att vi vill bygga ett lag. Vi vill spela och bevisa oss själva och vi är beredda att jobba för att få en organisation.

Spelarna har inte spelat mycket ihop sedan tidigare och det är mycket arbete som ligger framför laget för att få allting att stämma. Fokus för laget den närmaste tiden ligger därför på att lära känna varandras spelstil och arbeta upp en stabil map-pool och strat-book.

— Det är tufft att bygga från scratch, men det känns bra. Vi har bra spelare och bra personligheter så vi gör framsteg varje dag. Jag ser ljust på framtiden, säger robiin.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/Dreamhack
2021-05-19 16:50
Sedan CS:GO släpptes för snart tio år sedan har det bjudits på en hel del fantastiska comebacks. I den här artikeln vill vi berätta om tre av de mest minnesvärda comebacksen i spelets historia.
2021-06-04 17:47
En väsentlig del i Counter-Strike är ekonomin i spelet. Men hur ska man egentligen tänka om allt det här? När ska man spara? Kan man använda det man kan i CS i verkliga livet? Vi tog ett snack med den majorvinnande coachen, Viktor "vuggo" Jendeby, för att reda ut detta.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..