×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska semiproffs på TV3 — ska typ skjuta paintball

1
På söndag är det dags för det nionde avsnittet av TV3-serien "Duellen". För alla CS-fans blir det ett par bekanta ansikten. Nämligen ett gäng semiproffs som kommer att ställas mot ett paintballskytt.
Att Sveriges unga CS-talanger är bra på att aima är det ingen fråga om. Men översätts denna förmåga till verkligheten? Det kommer vi att få reda på under söndagen. Då kommer nämligen spelare från Lemondogs gamla CS-lag att delta i TV3-serien "Duellen". Vad exakt som kommer att hända är lite oklart men de kommer att ställas mot paintballskytt i en precisionstävling.

De deltagande spelarna är som sagt de som representerade Lemondogs under förra året. Laget har dock sett förändringar under året. Den enda spelaren som fortfarande spelar i Lemondogs är Jonas "hemzk9" Rantamäki. Han kommer i TV-programmet få sällskap av Young Ninjas-spelaren Tim "Mann3n" Isak, Sebastian "kaktus" Leijen, Rasmus "Valp3n" Hahne samt Julien "Klone" Vizuete.

För de som vill se det på TV så sätter programmet igång klockan 19:30 på TV3. Alla tidigare avsnitt finns dock också tillgängliga både på Viaplay och Viafree. Detta är faktiskt inte första gången som några esportstjärnor fått vara med i programmet. Tidigare har vi även fått se ett gäng FIFA-spelare spela en väldigt annorlunda fotbollsmatch mot ett par legendariska svenska fotbollsspelare.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..