×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Nu startar slutspelet av Dreamhack Masters Spring

1
Efter ett par dagars paus återvänder idag Dreamhack Masters Spring. Sex lag är klara för slutspelet och kämpar nu om prispotten på 250 000 dollar. Här är allt du behöver veta.
Det fanns bara en svensk med i Dreamhack Masters Spring. Detta var dessutom inte ens en spelare utan endast en coach, Robert "RobbaN" Dahlström från Faze Clan. Det gick dock inte alls bra för laget utan de åkte ut ur turneringen efter två raka förluster i gruppspelet. Inte heller något av lagen som de förlorade mot gick vidare till slutspelet från grupp A.

Istället var det gruppfavoriterna, Gambit Esports, som vann hela gruppen med tre raka vinster. De startar därmed turneringen direkt i semifinal. De två andra lagen att ta sig vidare från grupp A var Natus Vincere, som endast förlorade en match mot Gambit samt G2 Esports som även de endast förlorade mot Gambit. De lagen startar slutspelet i kvartsfinalerna.

Även i grupp B var det favoriterna, Heroic, som gick vinnande ur gruppspelet. Detta gjorde de utan att förlora en enda karta. I finalen av gruppen ställdes de mot de danska rivalerna Astralis som efter en snabb 2-0-förlust fick nöja sig med en kvartsfinalplats. Det sista laget till slutspelet blev Furia Esports som förlorade sin första match mot BIG.

Fredag 7 maj


Lördag 8 maj

Söndag 9 maj
FINAL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..