×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SHiNE efter Granits kross: "Känns tryggt att stänga sådana matcher"

1
Genom vinsten säkrar Granit en plats i Elitseriens slutspel.
Granit körde totalt över PGS ANGELS i gårdagens Elitserie-omgång. Slutresultatet skrevs till 16-1 på Mirage och var Granits femte raka seger i Elitserien.

— Det känns bra och det känns tryggt att kunna stänga sådana här matcher, sade lagets IGL Casper "SHiNE" Wennerberg till Elitseriens studio efter matcher.

— Alla matcher är viktiga och det är skönt att det inte springer i väg för mycket med rundor och sådant.

Genom vinsten säkrar laget en plats i Elitseriens slutspel. Enligt SHiNE kommer laget försöka få en överblick över vad som behöver göras inför slutspelet och sedan förbereda sig så gott det går.

— Vi ska försöka spela ihop oss ännu mer och träna på våra svagheter. Vi vet vad vi är dåliga på, vi vet vad vi är bra på, sade SHiNE.

— Vi kommer så klart att titta på motståndarna när vi får reda på vilka vi möter.

Granit ligger för tillfället på femte plats i tabellen och är fortfarande med och slåss om en av de två direktplatserna till semifinalerna.

Övriga matcher i gårdagens omgång bjöd inte på några skrällar. Prima eSport slog omeN attiH, Lemondogs vann mot ECOGOBLINS och Vinkelparty fick en gratisvinst då Paperplanes lämnade W/O.

GranitGRA

PGS ANGELSPGS

16 - 1
6 Maj 2021, 19:11
16
Mirage
1
Granit
PGS ANGELS

Prima eSportPES

omeN attiHOME

16 - 7
6 Maj 2021, 19:10
16
Mirage
7
omeN attiH

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..