×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter tunga perioden — Fnatic söker lagledare/klädrådgivare

1
Har du alltid velat bestämma vilka kläder JW ska ha eller vad Golden ska käka till frukost? Kolla hit!
Svensklaget Fnatic är inne i en tung period resultatmässigt. Nu har du — ja, du! — chansen att hjälpa laget att vända den negativa trenden.

Laget söker nämligen aktivt efter en lagledare till sitt CS-lag. Enligt jobbannonsen, som enligt uppgifter på jobbsökarsajten Linkedin postades för två veckor sedan, har organisationen behov av en tränings- och hälsointresserad person som kan hjälpa laget att uppnå stordåd.

Bland de mer intressanta arbetsuppgifterna hör att utbilda Fnatics spelare på vilka krav organisationen ställer när det kommer till bland annat klädkoder.

Jobbet är på heltid och enligt annonsen förlagt på Fnatics kontor i London, så du får kanske vara beredd på att flytta ut ur EU för att uppnå dina drömmar.

Ska du söka jobbet?

190 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..