×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lemondogs körde över topplaget: "Trodde det skulle bli en tuff match"

1
Med fem omgångar kvar av grundserien i Elitserien tätnar kampen om topplaceringarna.
Lemondogs körde bokstavligt talat över säsongens storfavoriter vinkelparty i gårdagens Elitserie-toppmöte som slutade hela 16-4 till Lemondogs. Lagets välmeriterade IGL Andreas "znajder" Lindberg, med förflutet i storlag som Fnatic och Dignitas, berättar för Fragbite att laget var beredda på en tuffare match.

— Vi trodde det skulle bli en tuff match, eftersom de har så bra spelare och sist blev det 16-13, säger han.

— Vi var otroligt taggade inför denna match eftersom det var det sista riktiga toppmötet för oss i gruppspelet. Utöver det så lyckades vi för en gångs skull vinna viktiga keyrounds så vi fick momentum och kunde spela med confidence varje runda istället för att ha kniven mot strupen som vi ofta haft i ligan.

Veckans spelschema såg på förhand väldigt tufft ut för Lemondogs, och laget förlorade tidigare i veckan mot toppkonkurrenten Young Ninjas.

— Vi är trygga mot alla förutom Young Ninjas. De verkar ha överhanden mot oss, så inför slutspelet måste vi nog sätta oss ner och kolla demos för att hitta lösningen där, säger znajder.

Segern innebär att toppstriden tätnar rejält och med fem matcher kvar av grundserien slåss inte mindre än fem lag om en topp två-placering i ligan. Dessa placeringar är mycket åtråvärda, då lagen som slutar etta och tvåa får direktplatser till semifinalerna och slipper därmed de tuffa kvartsfinalsmatcherna.

— Vi måste vinna varenda match som är kvar nu för att ha en chans på topp 2. Förhoppningsvis så gör denna vinst att vi är är väldigt självsäkra inför resten av gruppspelsmatcherna och lyckas med det, säger znajder.

Då både Lilmix och Young Ninjas under gårdagen vann sina matcher mot Sons of Lennart och familia går bägge lagen om Vinkelparty i tabellen. Utöver dessa matcher vann Granit mot Paperplanes och 9INE mot Ystads IF E-sport.






0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..