×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Granit i monstercomeback mot stjärnlaget: "Alla gjorde vad som krävdes"

1
Lagets IGL Casper "SHiNE" Wennerberg menar att matchen var lagets bästa insats på länge.
Det såg länge mörkt ut för Granit i gårdagens elitseriematch mot storstjärnan Ludvig "Brollan" Brolins topplag vinkelparty. Men efter en urstark T-sida på Overpass lyckades Granit vända underläge med 4-11 till vinst med 16-14.

Efter skrällmatchen var lagets IGL Casper "SHiNE" Wennerberg inte helt oväntat nöjd med insatsen.

— Jag tycker lagets insats var en av dom bättre på länge utan tvekan. Alla gjorde vad som krävdes och vi hade en förvånansvärt lugn stämning i laget under hela matchens gång, säger han.

— Vi bibehöll ett bra fokus och humör även fast vi gjorde en massa småmisstag i början och låg under så pass mycket.

Genom segern tar Granit viktiga poäng i kampen om slutspelsplatserna. Laget ligger nu på en stabil femteplats och har sju poäng ned till tabellsjuan Prima eSport trots en match mindre spelad.

— Ända sedan dag ett av Elitserien har slutspel varit en självklarhet hos oss. Men att slåss om första- eller andraplatsen kan bli väldigt tufft eftersom vi fick en liten sämre start än vad vi hade förväntat oss, säger SHiNE.

Utöver Granits match mot Vinkelparty var det ytterligare två matcher som slutade 16-14 i gårdagens Elitserie-omgång. Lemondogs vann mot Prima Esport och Lilmix mot Paperplanes med samma siffror.

I den fjärde matchen tog 9INE en bekväm 16-8-seger mot ECOGOBLINS.

Foto: Gymnasieligan

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..