×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Hemzk9 i storform när Lemondogs vann: "Fullständigt dominerade"

1
Efter den tunga förlusten i Elitserie-toppmötet mot Lilmix laddade Lemondogs om och knep en viktig vinst mot Paperplanes.
Lemondogs studsade tillbaka till vinnarspåret i Elitserien när man under gårdagen besegrade Paperplanes med 16-11 på Dust 2. En stor bidragande faktor till vinsten var lagets AWP-spelare Jonas "hemzk9" Rantamäki som efter en trög start stod för en fin CT-halva.

— Med tanke på att Dust 2 är en av mina starkare kartor så tyckte jag att min T-halva var katastrofal. Bättre var CT-sidan där jag vaknade upp och fullständigt dominerade, säger hemzk 9 till Fragbite efter matchen.

Känner du att du är i bra form eller kan du spela ännu bättre?

— Om jag är i form? Det ni bevittnar just nu är hemzk9, vänta tills ni ser hemzk10.

I och med segern kliver klättrar Lemondogs upp på en tredjeplats i tabellen med en match mer spelad än Lilmix. Trots att det är åtta matcher kvar av serien är hemzk9 övertygad om att Lemondogs kommer att knipa en av de sex slutspelsplatserna.

— Att ta oss till slutspelet är absolut ett krav som vi har satt på oss själva, berättar han.

— Målet är så klart att lyckas klippa en semifinalplats och det är nog inte allt för omöjligt. Med tanke på att vi har förlorat några matcher på OT och därmed tappat poäng så har vi det inte i våra egna händer utan får hoppas att några av de ovanliggande lagen tappar poäng så vi kan ta oss ikapp och förbi.

Utöver matchen mellan Lemondogs och Paperplanes spelades igår fyra andra matcher i Elitserien.

Granit tog viktiga poäng i jakten på en slutspelsplats när man vann mot Prima Esport med 16-13 på Mirage medan Young Ninjas hade oväntat svårt med bottenlaget Sons of Lennart. Först efter overtime kunde tabelltvåan ta hem segern på Inferno med 19-16.

familia vann mot tabelljumbon omeN attiH med 16-11 och tar i och med segern över den sista slutspelsplatsen från Prima Esport.

Bottenlaget PGS ANGELS har inte lyckats följa upp förra veckans skrällvinst mot tabellettan Vinkelparty. I går lyckades laget bara plocka fyra rundor i 16-4-förlusten mot Ystads IF E-sport.

Redan i kväll spelas ytterligare en omgång i Elitserien. Matcherna kickar igång klockan 19:00 och du följer dem på Elitseriens Twitch-kanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..