×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Vinkelparty slår 9INE — säkrar plats i nästa Elitserie-säsong

1
Vinkelparty fortsätter att ånga på i Elitserien. Med gårdagens vinst över 9INE har laget redan säkrat en plats i höstsäsongen.
I gårdagens omgång av Elitserien hade Vinkelparty möjlighet att med sju matcher kvar säkra sin plats i nästa säsongs seriespel. Säsongens storfavoriter missade inte chansen utan slog motståndarna med 16-12 på Inferno.


Segern innebär att Vinkelparty, med inte mindre än tre Fnatic-spelare i femman, går upp på totalt 46 poäng efter 19 spelade matcher. Det ger ett försprång på hela 25 poäng ned till tabellnian 9INE.

Även om 9INE vinner alla sina resterande matcher och Vinkelparty förlorar samtliga är försprånget för stort för att ta igen. Därmed kan Vinkelparty som sämst sluta åtta i tabellen, vilket är tillräckligt för att säkra en plats i Elitseriens höstsäsong.

I övriga matcher tog Paperplanes en tung Overpass-seger med 16-13 mot familia i striden kring kvalstrecket. Paperplanes är bara tre poäng ifrån en slutspelsplats och har dessutom två matcher mindre spelade än Prima eSport som för närvarande har sjätteplatsen.


Tabelltvåan Young Ninjas vann på sitt håll bekvämt mot Alingsås-laget PGS ANGELS och i bottenstriden tog omeN attiH och ECOGOBLINS tre poäng vardera mot Sons of Lennart och Ystads IF E-sport.

Kan något lag rubba Vinkelparty den här säsongen?

96 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..