×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

RpK bänkad i Vitality — talangen ersätter

1
Vitalitys resultat i början av 2021 har inte varit de som många förväntat sig. Detta leder nu till att laget gör förändringar. Cédric "RpK" Guipouy har blivit placerad på bänken och istället kommer Jayson "⁠Kyojin⁠" Nguyen Van som endast har 19 kartor spelade på Hltv.
Det har varit en tuff start på året för Team Vitality. De har missat slutspelet i sina tre senaste turneringar och inte haft en stark placering sedan i januari. Detta leder nu till att laget valt att placera Cédric "RpK" Guipouy på bänken. Den rutinerade fransmannen har varit en del av laget sedan dess begynnelse men får nu gå åt sidan och ansluta sig till bänken tillsammans med Nabil "Nivera" Benrlitom. Hans sista turnering med laget blir Blast Showdown.

Istället för att ta in Nivera från bänken igen så väljer det franska laget att istället plocka upp Jayson "Kyojin" Nguyen Van. Den 22-åriga spelaren har endast spelat 19 kartor som går att se på Hltv. De senaste av dessa var tillsammans med Team Heretics i november 2020. Det finns inte mycket information om den nya spelaren men Vitality har ju lyckats med sina talanger tidigare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..