×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sjukt försök till comeback av NiP — förlorar mot Gambit

1
I semifinalen av ESL Pro League ställdes svensklaget Ninjas in Pyjamas mot Gambit. Det blev en tuff kamp för svenskarna som förlorade matchen med två raka kartor. Det såg ut att bli en kross men svenskarna gjorde ett starkt försök till comeback.
Matchen mellan Ninjas in Pyjamas och Gambit Esports startade på svenskarnas kartval, Inferno. De vann de två inledande rundorna men tappade direkt fem rundor efter det. Det blev inte en bra T-sida för NiP som endast fick med sig fyra rundor till sidbytet. Det gick inte heller bättre på CT-sidan med för dem. De lyckades endast vinna en runda och förlorade den första kartan med 16-5.

Matchen gick nu vidare till Dust2 och de fick inte direkt en bättre start där. Det ryska laget började med att vinna hela nio raka rundor innan NiP fick sin första. NiP lyckades endast vinna en runda till på sin CT-sida och nu krävdes det ett mirakel för att komma tillbaka i matchen. Och det började bra. NiP kunde på sin T-sida vinna nio raka rundor för sig själva. Gambit lyckades efter det få med sig en runda men NiP vände på steken direkt.

Det såg ut som att NiP skulle lyckas utjämna resultatet till 14-14 efter en smart boost på B-siten. Men de var inte beredda på Abay "HObbit" Khassenov som kom i ryggen och tog Gambit till matchboll. NiP vann rundan som följde men lyckades inte ta matchen till övertid. Gambit vidare till final efter 16-14 på Dust2.


I den andra semifinalen fick vi se brassarna i Furia Esports ställas mot danskarna i Heroic. Det danska laget var det starkaste laget rakt igenom och kunde säkra sin finalplats efter 16-11 på Mirage och 16-10 på Dust2. Finalen spelas därmed mellan Heroic och Gambit imorgon klockan 15:30. Tillskillnad från de resterande matcherna i turneringen kommer finalen avgöras i bäst av fem kartor.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..