×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

NiP vidare till semifinal efter rysare mot Complexity

1
Ninjas in Pyjamas är vidare till semifinal av ESL Pro League. Detta efter en otroligt spännande match mot Complexity. Svenskarna förlorade sitt kartval på övertid men kunde vända tillbaka matchen och ta två raka kartor.
Kvartsfinalen mellan Ninjas in Pyjamas och Complexity Gaming startade på Complexitys kartval, Mirage. Det var också de som startade starkast genom att vinna pistolrundan på sin T-sida samt de två rundorna som följde. NiP kunde dock svara tillbaka och vann direkt fyra rundor för sig själva. CoL var dock det starkare laget under den första halvan och fick med sig nio rundor till sidbytet. NiP vann pistolrundan på sin T-sida men Complexity svarade direkt rundan som följde. Det blev nu lite kaos i ekonomin och NiP vann rundan därefter innan tillslut Complexity kunde vinna två raka rundor. Efter det tog dock svenskarna kommando och lyckades utjämna kartan vid 12-12. Det blev fortsatt tight och det krävdes övertid för att Complexity skulle säkra den första kartan med 19-17.

Näst på tur var svenskarnas egna kartval, Overpass, men det var Complexity som startade starkast. De vann de tre inledande rundorna innan NiP kunde plocka upp sin första. Men NiP kunde inte kapitalisera på det utan CoL fortsatte vinna och kom upp till en ledning på 9-1. NiP kunde snygga upp halvan lite men fick bara med sig fyra rundor till sidbytet. Nu krävdes det nästan ett mirakel för att NiP skulle komma tillbaka. Miraklet började faktiskt direkt. De vann sina första fyra CT-rundor och när de tappade en svarade de direkt och vann fem raka till. Det var dock tighta rundor och svenskarna hade dålig ekonomi när det stod 15-14. Men med endast två M4A4 och tre Deaglar lyckades de stänga kartan för att tvinga matchen till Inferno.

NiP hade nu energi från Overpassvinsten och startade sin CT-sida genom att vinna pistolrundan samt de två rundorna som följde. De fortsatte efter detta starkt och fick med sig hela tio rundor till sidbytet. Complexity vann nu den andra pistolrundan men svensklaget valde att köpa upp helt och vann rundan direkt därpå samt två rundor efter det. Complexity ställde upp ett starkt försvar men NiPs anfall var ännu bättre. NiP stängde kartan med 16-9 och vann därmed matchen med 2-1. Imorgon spelar NiP semifinal av ESL Pro League där de ställs mot vinnarna av IEM Katowice, Gambit Esports.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..