×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Slutspelsdags för NiP — slop3 kommenterar på svenska

1
Idag startar äntligen Ninjas in Pyjamas sin resa i slutspelet av ESL Pro League. De kommer under dagen att ställas mot Heroic i en match där de kan säkra en semifinalplats direkt. Matchen sänds dessutom på svenska av Fredrik "slop3" Wahlstedt.
Den första slutspelsveckan av ESL Pro League är färdigspelad och många av favoriterna har redan fått lämna. Natus Vincere, Team Liquid och Virtus.pro har alla blivit utslagna. Nu startar den andra veckan med play-in-matcherna. Först ut är den efterlängtade matchen med Ninjas in Pyjamas. Det blir dessutom skandinaviskt derby då NiP ställs mot Heroic.

Laget som vinner matchen går direkt till semifinal av turneringen medan förlorarna går till kvartsfinal på andra sidan av slutspelsträdet, där väntar redan Complexity Gaming. Den andra matchen för dagen kommer vi att få se Gambit Esports ställas mot Astralis, även den matchen är en "play-in". NiP-matchen kommer dessutom att sändas på svenska av ingen mindre än Fredrik "slop3" Wahlstedt som tar med sig Faruk "pita" Pita som expert. Matchen går att se på svenska på Twitch.tv/slop3.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..