×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Tufft första motstånd för Dignitas — här är slutspelet i Blast Showdown

1
Nästa vecka startar Blast Premier Showdown. Totalt 16 lag deltar och bland dessa hittar vi svenska Dignitas. De kommer få en riktigt tuff start då de möter Team Liquid i den första matchen. Förutom Dignitas hittar vi ytterligare ett svenskhopp i Robin "robiin" Sjögren från Endpoint.
I juni spelas Blast Premier Spring Finals. De första sex lagen i turneringen kvalade in genom gruppspelet och nu återstår de endast två platser. Detta avgöras nästa vecka genom Blast Premier Spring Showdown. 16 lag kommer under veckan att spela en single elimination-turnering där de två bästa lagen kvalar vidare till huvudturneringen. Förutom de plats i Spring Finals får även de bästa lagen 30 000 dollar var.

Med i turneringen finns ett svenkslag i form av Dignitas. De kommer att ha en tuff resa genom turneringen. I deras första match ställs de nämligen mot Team Liquid. På sin sida av slutspelsträdet har de även lag som Astralis, G2 Esports samt Robin "robiin" Sjögren och kompani i Team Endpoint,

Tisdag 13 april


Onsdag 14 april


Torsdag 15 april


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..