×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Sjukaste comebacken i ESL Pro League — Ence står för historisk förlust

2
Man kunde vittna ett historiskt ögonblick under söndagen då Ence mötte Virtus.pro i ESL Pro League. Ence var på väg mot en överlägsen seger på den avgörande kartan, men tappade gigantisk ledning och skrev med det historia.
Virtus.pro slog ett nytt rekord när de under lördagen slog finska organisationen ENCE Esports i den första slutspelsomgången av ESL Pro League. Ett rekord som kanske i synnerhet Ence-spelarna och supportrarna sent kommer glömma. Efter att ha vunnit varsin karta, respektive i ganska övertygande anda, skulle matchen avgöras på Dust2. Ence tog kontroll över kartan direkt från start, och skulle hålla i taktpinnen enda fram till mållinjen. En mållinje man sedan skulle komma att snubbla på.

I halvtid stod det 12-3 åt Ence, och efter det knep dom den andra pistolrundan samt efterföljande två rundor, och gick med det upp i en 15-3-ledning. Efter det började historia skrivas. Virtus.pro kämpade sig in i matchen och lyckades vinna den ena jämna rundan efter den andra. Mitt i allt var de ikapp, 15-15, och kunde ta matchen till övertid. Väl inne på övertid var Ence:s kämparglöd som försvunnen, och Virtus.Pro kunde vinna Dust2 med 19-17 och därmed hela matchen.

Detta var första gången ett lag återhämtade sig från ett 3-15 underläge på Dust2 i en Hltv-registrerad match; 8+ år av CS:GO, 9899 registrerade matcher på Dust2, 253 gånger har ett lag haft en 15-3 ledning som terrorister, och ingen har tappat den ledningen tills nu. Magiskt ögonblick för Virtus.pro, mardröm för Ence. Vinnande ögonblicket kan ses i videospelaren.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..