×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

9INE tillbaka med CS:GO-lag — ingår i överraskande samarbete

1
I början av januari släppte den svenska organisationen 9INE sitt turkiska CS:GO-lag. Sedan dess har de varit på jakt efter ett nytt lag som ska representera organisationen. Nu har det hittat ett lag, och en nygammal spelare finns nu med i satsningen.
Den svenska organisationen 9INE, tidigare känd som Monarchs, är tillbaka på den svenska CS:GO-scenen. Efter att 9INE släppt spelarna Sead "Bondjur" Jahovic, Jovan "aybeN" Mucibabic, Lukas "MistFire" Poromaa, och Nico "nicoodoz" Tamjidi hämtade organisationen in vinnarna av ESL Turkiet Championship Winter, BocaBoston. Det blev dryga sex månader för de turkiska spelarna i organisationen innan de i januari lämnade. Majoriteten av spelarna meddelade då på twitter att de satsar på en karriär i Valorant.

I onsdags hintade den svenska organisationen MyGame att de skulle ta ett steg tillbaka, som man kunde läsa på deras twitter. Idag offentliggör 9INE att de går samman med MyGame. Spelarna Jacob "anjou" Anjou, Oliver "Debo" Hallel, Filip "heavy" Wiss och Jonatan "bobeksde" Persson har under den senaste tiden representerat MyGame, kommer nu att representera 9INE. Laget hämtar in den tidigare Monarchs-spelaren Edwin "eddeman" Sazesh som tar igl-rollen för laget. De är nu aktuella i Elitserien där de i skrivande stund ligger på placering 9:3 plats med fem vinster och sex förluster.

9INE
Edwin "eddeman" Sazesh
Jonatan "bobeksde" Persson
Filip "heavy" Wiss
Oliver "Debo" Hallel
Jacob "anjou" Anjou


Artikelbild: 9INE

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..