×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Fnatic gör entré i ESL Pro League — tufft första motstånd

1
Tre grupper är färdigspelade och nu återstår endast en. I den sista gruppen av ESL Pro League hittar vi svenska Fnatic. Deras resa startar idag mot Team Liquid.
Hittills har det varit succé för Sverige i ESL Pro League. Från grupp A fick vi se Jonatan "Devilwalk" Lundberg och hans FunPlus Phoenix lyckades säkra en slutspelsplats i grupp A och Ninjas in Pyjamas vann grupp B. Nu återstår endast grupp D och där hittar vi två stycken svenskhopp, Fnatic och Robin "robiin" Sjögren från Team Endpoint.

Grupp D har på förhand sett ut att vara den svåraste gruppen att förutspå. Förutom Fnatic och Endpoint hittar vi Virtus.pro som tog sig till final av Intel Extreme Masters Katowice samt Team Liquid som tog sig till semifinal i samma turnering. De sista två lagen i gruppen är inte mycket sämre för den delen. Dessa är världens just nu näst bäst rankade lag, Astralis, samt Evil Geniuses.

Torsdag 25 mars


Fredag 26 mars


Lördag 27 mars


Söndag 28 mars


Måndag 29 mars

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..