×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: Svensken är North:s femte spelare

1
Efter en tid av provspel har nu den danska organisationen North bestämt sig. Jonas "Lekr0" Olofsson och Jimmy "Jumpy" Berndtsson får sällskap av ännu en svensk CS:GO-spelare.
Sedan november har danska organisationen North varit på jakt efter en femte spelare. De två etablerade spelarna Philip "aizy" Aistrup och Mathias "MSL" Lauridsen blev placerade på bänken. De hämtade hem Kristoffer "Kristou" Aamand som var utlånad till AGF Esport och valde att ge Rasmus "kreaz" Johansson chansen till provspel.

För dryga en vecka sedan kom uppgifter från journalisten Jarek "Dekay" Lewis att trialperioden för kreaz var över. Istället hade North satt sikte på en annan svensk CS:GO-spelare. Spelare som fick förtroendet var den tidigare SMASH Esports-spelaren Denis "grux-" Gutaj. Tidigare under tisdagen meddelade organisationen att de säkrat spelarens tjänster då grux valt att skriva på.

North
DanmarkRené "cajunb" Borg
DanmarkNicklas "gade" Gade
DanmarkKristoffer "Kristou" Aamand
SverigeJonas "Lekr0" Olofsson
SverigeDenis "grux" Gutaj

SverigeJimmy "Jumpy" Berndtsson (coach)


Artikelbild: Hltv

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..