×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

device trea i världen 2020 — hyllar svenska talangerna

1
HLTV:s årliga rankning av spelare har tagit sig in till topp tre. På tredjeplatsen hittar vi den danska Nicolai "device" Reedtz. Astralis-spelaren väljer att lyfta två svenska spelare som några att hålla koll på i framtiden. Båda dessa representerar Young Ninjas.
Astralis hade inte ett lika glamouröst år under 2020 som de två åren innan. Trots detta rankade HLTV dem så det bästa laget för året. I samband med detta var det inte någon överraskning att Nicolai "dev1ce" Reedtz tog sig in på en hög placering på HLTV:s lista över de 20 bästa spelarna för året. Den danska spelaren placerade sig i år på en tredjeplats, den fjärde gången där han hamnar på just den placeringen och hans sjunde raka år i topp fem.

Varje spelare i listan får möjligheten att lyfta fram ett par unga talanger. Tidigare har vi sett både Freddy "KRiMZ" Johansson och Ludvig "Brollan" Brolin påpeka talangen hos Peppe "Peppzor" Borak samt att Brollan också valde att lyfta Leo "Svedjehed" Svedjehed. device gick dock ett lite annorlunda spår från svenskarna på listan och riktade rampljuset mot två stycken spelare från Young Ninjas.

De två spelarna han väljer att lyfta fram är Erik "ztr" Gustafsson och Tim "Mann3n" Isak. Han skriver till HLTV att det är ett par riktigt talangfulla spelare som också har stark arbetsmoral. Han nämner att han har spelat med och mot dem på Esportal och säger att han inte har något tvivel om att de både har starka karriärer framför sig.

Vem tar förstaplatsen för 2020?

659 personer har röstat

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..