×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

fnx sägs ta paus från CS — ska vara med i brasilianska Ex on the Beach

1
Lincoln "fnx" Lau är en av de mest framgångsrika brasilianska CS-spelarna någonsin. De senaste åren har det dock varit lite tuffare för 30-åringen. Och nu ser det ut som att han kommer att ta en paus från CS:GO för ett lite annorlunda karriärsbyte. Enligt den brasilianska sidan Globo kommer fnx att delta i Ex on the Beach.
Lincoln "fnx" Lau och brasiliansk Counter-Strike är praktiskt taget synonymer. Han har varit aktiv ända sedan 2004. Under 1.6 vann han turneringar så som ESWC 2006 och Dreamhack Winter 2007. I CS:GO gick det dessutom ännu bättre med två stycken majorvinster, MLG Columbus och ESL One Cologne. Båda dessa under 2016.

De senaste åren har det dock varit tuffare för 30-åringen. Efter han fick lämna Gabriel "FalleN" Toledo och kompani i SK Gaming anslöt han sig till Immortals. Laget imponerade och blev upplockade av 100 Thieves. Laget han dock inte ens spela en turnering innan organisationen valde att sparka alla spelare efter en rad kontroverser. Efter detta har inte fnx stått i rampljuset på något specifikt sett.

Sedan sommaren 2020 har han representerat Imperial men det ser nu ut som att fnx kommer att ta en paus från CS. Varför är då frågan? Enligt den brasilianska hemsidan Globo kommer fnx att delta i den brasilianska versionen av Ex on the Beach. Enligt Globo så kommer inte fnx att lämna Imperial utan bara att ta en paus för att kunna delta i programmet. Om han går in som en profil från början eller om han kommer att komma in som någons före detta är just nu okänt.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..