×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Den svenska organisationen släpper sitt CS:GO-lag

1
Den svenska organisationen står utan CS:GO-lag efter att de turkiska spelarna splittrats. Majoriteten av spelarna satsar på en Valorant-karriär meddelade organisationen på twitter.
Efter att 9INE släppte spelarna Sead "Djur" Jahovic, Jovan "aybeN" Mucibabic, Lukas "MistFire" Poromaa, Ahmed "acm" Al-Mishian och Nico "nicoodoz" Tamjidi hämtade organisationen in vinnarna av ESL Turkiet Championship Winter, BocaBoston. Spelarna Baran "Izzy" Yilmaz, Caner "CyderX" Demir, Yasin "xfl0ud" Koç, Dogukan "QutionerX" Dural och Berat "MYTH" Yuksel segrade i ESN League Season 7: Champions Division och kom på andra plats i ESL Turkey Championship Summer 2020. De lyckades även kvala in till det slutna kvalet i DreamHack Masters Winter.

Nu, dryga sex månader senare meddelar organisationen att de släpper spelarna, "Izzy", "CyderX", "QuitionerX" kommer satsa på Valorant och "Xfl0ud" kommer att fortsätta med CS:GO meddelade spelaren på twitter. Fredrik Belstad, grundaren av 9INE, sa följande till Fragbite om situationen: "Absolut är det tråkigt att spelarna slutar i 9INE samt att dem slutar spela CSGO överhuvudtaget. Vi som organisation trodde verkligen på deras potential att nå MDL samt top 50. Men det kommer det inte att dröja länge innan vi presenterar en ny lineup. Dock ingen turkisk eller svensk, men minst 3st extremt välkända namn internationellt"


Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..