×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svensk organisation satsar Nordamerikanskt

0
2020 har varit ett tufft år för många. Inte främst den Nordamerikanska CS:GO-scenen. Den Svenska organisationen värvar nu NA-laget som i skrivande stund finns på plats 46 på Hltv:s världsranking.
Den svenska organisationen High Coast Esports startades i slutet av 2019 och har representanter i spelen: CS:GO, Rainbow Six, Rocket League, Fortnite Overwatch, Fifa och Simracing. Sedan tidigare har High Coast Esports spelarna Isak "kasi" Walhed, Emil "Hast" Hast, Nichlas "nICKE" Nordin Norgren, Adam "Zeect" Palmgren och León "storm" Nordlander som representerar organisationen i CS:GO. De kommer i kommande säsong att delta i ESEA Main och kommer att spela kvalet till Elitseriens nya säsong.

High Coast Esports har enligt rushb media ryktas att satsa på spelarna Jonathan "djay" Dalall, Joshua "PwnAlone" Pigue, Ramal "Rampage" Silva, Ben "ben1337" Smith och coachen Joshua "Muenster" Lima. Precis nu offentliggjorde den svenska organisationen att rykterna är sanna och att de säkrat laget i minst sex månader framåt. Spelarna har tidigare representerat New England Whalers och hade under April till Juli svenska Linus "Limpone" Wecksell som coach. De kommer att spela i MDL:s 37e säsong efter att ha slutat på en andra plats i föregående säsong. Robert "GREVEN" Gavelin, Grundaren av High Coast Esports, sa följande till Fragbite om satsningen:

"När vi såg att New Englands Whalers skulle släppa spelarna som i det läget var rankade #27 i världen och #4 i NA så kände vi att det var ett steg i rätt riktning för High Coast. Att kunna plocka upp en så pass talangfull lina och samtidigt gynna den Nordamerikanska scenen så att vi kan fortsätta titta på kvalitets-CS från hela världen."

High Coast Esports
KanadaJonathan "djay" Dalall
USAJoshua "PwnAlone" Pigue
USARamal "Rampage" Silva
USABen "ben1337" Smith

USAJoshua "Muenster" Lima (Coach)


Artikelbild: High Coast Esports

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..