×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tufft för svenskarna i King of Nordic – nytt kval ikväll

1
I fredags spelades den fjärde veckan av King of Nordic:s 16:e säsong. Den svenska mixen Hallonsaft fick en tuff start på kvällen och Koppx fick se sig besegrade i mästarmatchen. Ikväll är det dags för nytt kval!
Den svenska mixen Hallonsaft inledde fredagskvällen med att ställas mot de danska representanterna i teamROGNN. Efter en jämn match som gick till 30 rundor var det till slut teamROGNN som tog sig vidare med siffrorna 16-14. Det danska laget vann sedan mot Norges representanter med 16-3 och ställdes mot Koppxd i mästarmatchen. För första gången den här säsongen blev mästarmatchen inte ett möte mellan två svenska lag.

Koppxd som tagit hem de tre tidigare matcherna fick problem under kvällen mot danska teamROGNN. Matchen var jämn fram till ställningen 11-11 då svenskarna i Koppxd gick upp i en 14-11-ledning och var på väg att ta sin fjärde raka vinst. Danska laget kom ikapp till 14-14 och lyckades ta de två sista rundorna och tog hem fjärde veckan av King of Nordic. Registreringen till kvällens kval är redan öppen och är man intresserad att delta registrerar man sig här!


Artikelbild: King of Nordic

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..