×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

FALKN satsar återigen på CS:GO — värvar Yalla! Cup-aktuella influncr

1
Efter dryga månaden utan lag är nu den svenska organisationen FALKN tillbaka med ett nytt CS:GO-lag. Det meddelade organisationen på twitter under fredagskvällen.
Den svenska organisationen FALKN som har ett samarbete med fotbollsklubben Degerfors IF värvar ett nytt lag till organisationen. Sedan tidigare har de lag i Rocket League, Tekken och är på väg in på Valorant-scenen. De har nu valt att satsa på laget som gått under namnet Influncr. I somras vann Linus "Jujje" Heydorn, Emil "infN" Nyman, Soren "sQren" Sadegi, Tobias "toby1" Hembrink och Lucas "LK" Kauppi Doritos Open efter vinster mot High Coast Esports och mixen med bland annat Sean "eraa" Casido Knutsson, Erik "ztr" Gustafsson och Linus "nilo" Bergman.

sQren och infN är nu båda tillbaka i FALKN. De båda fanns med i organisationens senaste satsning, då tillsammans med Andreas "addi" Wallenberg, Kevin "Mixann" Mossakhani och David "freddywww" Tönnäng men båda fick lämna för att göra plats för Emil "Zuttrah" Bäremo och Mikkel "Maze" Sparvath. I oktober lämnade de satsningen och med nya laget är nu siktet inställt på framgångar i Yalla! Cup-slutspelet och Komplett CS:GO Open-slutspelet. På lördag den 21 november ställs man mot AURA i kvartsfinalen i Komplett CS:GO Open.

FALKN
SverigeLinus "jujje" Heydorn
SverigeEmil "infN" Nyman
SverigeSoren "sQren" Sadegi
SverigeTobias "toby1" Hembrink
SverigeLucas "LK" Kauppi


Artikelbild: FALKN
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..