×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Koppxd och Hallonsaft representerar Sverige i kvällens King of Nordic

1
King of Nordic går ikväll in på den fjärde veckan av den 17:e säsongen. I kvällens mästarmatch ser vi återigen spelarna i Koppxd som tagit hem de inledande tre veckorna. Ikväll får de sällskap i form av en annan mix, Hallonsaft som tog hem det svenska kvalet.
I måndags hölls det svenska kvalet och det var Hallonsaft med spelarna Robin "rubo" Andersson, Jakob "Snicke" Klasén, Simon "nimpzh" Sikström, Daniel "SallyHSdjur" Mårtensson och Anton "Kapten" Jakobsson som lyckades ta hem kvalet. I finalen slog de Fragleague-aktuella Vicious Adikta. Finalen spelades och det var till slut laget Hallonsaft som tog hem finalen med siffrorna 16-8. De kommer ikväll att utmana det andra svenska laget Koppxd om den nordiska tronen.

Två matcher kommer att spelas samtidigt ikväll och en omröstning sker om vilken match som ska streamas på King of Nordic twitch-kanal. Vill du se det svenska laget spela så beger du dig till King of Nordics facebook-sida och röstar på att de sänder Sveriges match klockan 19.15 ikväll.


Matcherna sänds på twitch.tv/kingofnordic

Övriga lag som deltar ikväll:
SverigeKoppxd
PALM1, s1ck, dottie, flaw, IVEER
Finlandpelaileevaa
rikije, hEEROUS, Aimpine, function, Konna
NorgeKulaGuttaNPL
MACKO, Snape, JohnyJigglePeek
DanmarkteamROGNN
vester, BloMMeN, kraghen, brzer, NoProblemGuy

Schema: Fredag 20 November
19:00 - Sändningen startar (Facebook poll resultatet avslöjas om vilket match som ska streamas)
19:15 - SverigeHallonsaft NorgeKuleGuttaNPL
19:15 - DanmarkteamROGNN vs Finlandpelaileevaa
20:30 - TBD vs TDB
21:50 - Sverigekoppxd vs TBDArtikelbild: Edwin Wikman

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..